Sikkepitje.nl

Sikkepitje.nl

this private cloud

Benodigdheden

  • 1/2 liter blik mango
  • 1 taartbodem (kant-en-klaar)
  • 500 ml vanillekwark
  • 4 theel kaneelpoeder

Voorbereiden

laat de mango uitlekken. Bewaar het sap.

Bereiding

Pureer de stukken mango in een keukenmachine. Besprenkel de taartbodem met wat sap. Bestrijk de bodem tot aan de geschulpte rand met de vanillekwark. Verwijder met een scherp mes de rand. Bedek de kwark met een dunne laag mangopuree. Strooi er kaneelpoeder over.

Bereidingstijd 20 min

Tips

  • vervang mango door perzik
  • vervang kaneelpoeder door geraspte chocola of cacaopoeder
  • Garneer de taart met kleine zilveren balletjes (bakprodukten)

Wijnadvies

u kunt hier naar wens een frisse lichtzoete mousserende moscato dÁsti of cava semi-secco schenken, of een zoete witte wijn, bijvoorbeeld een Monbazillac.